Dag 5 en 6 in Kenia

Dag 5

We stonden opnieuw op om 7u. We ontbeten op de school waar we verblijven en vertrokken daarna richting “Kibera”, een zeer arme wijk in Nairobi. We bezochten er een schooltje met als motto: “never give up”. De omstandigheden van de huizen en de school waren vreselijk. Toch glimlachte iedereen er. We verdeelden opnieuw cadeautjes onder de kinderen, gaven ze knuffels en namen samen foto’s.
Daarna lunchten we bij Samira, een Pakistaanse vrouw wonend in Kenia. De maaltijd was opnieuw heerlijk! Nadien gingen we naar de Carrefour, waar we onze laatste souvenirs kochten. Onderweg stopten we langs de weg om er verse Aloe Vera te plukken! We gingen ook naar een lokaal groenten-en fruitwinkel waar we lekkere typische vruchten kochten. We eindigden onze dag met een lekker avondmaal op de school. We kruipen nu vroeg in ons bed want vannacht staan we op om 1u voor onze vlucht naar Kigali en nadien naar Brussel.

Dag 6

De wekker stond om 1u15. Om halfdrie arriveerden we op de luchthaven. Nu rond 4u wachten we in de gate voor onze vlucht naar Kigali. Wat was het een mooie reis en een leerrijke ervaring! We willen niet terug naar België. We missen de liefde van de Kenianen (en de zon) nu al!!

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.