1 dag, 3 werelden

De reis begon op 26 augustus op de luchthaven van Zaventem waar we afspraken om het eerste vliegtuig te nemen. Na meer dan 6uur en een aangename vlucht (met vooral veel films, muziek en eten) kwamen we aan op de luchthaven van Dubai. Een spontaan idee resulteerde als snel in de eerste mooie herinneringen: de stad verkennen met een taxi in slechts 2uur tijd!

Onze tweede vlucht vertrok op 27 augustus richting Dar Es Salaam waar we werden opgewacht  door lokale leerkrachten en een student van de scholen waar we stage lopen. Door het uitgebreide diner bij een lokaal gezin, de bloemen en een klein cadeautje voelden we ons meteen zeer welkom.

Zo hebben we 3 verschillende culturen ervaren in slechts 24uur en maken we ons klaar voor de eerste dag stage morgen! image image image

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.