Een koude maar gezellige dag

Zaterdag 14.09.13

We zijn de dag weer extreem vroeg begonnen (6u wakker moeten worden, 2u Belgische tijd). We zijn direct naar de school gereden en hebben vandaag eens ontbeten met de leerlingen. We vonden het persoonlijk super gezellig omdat je dan met nieuwe mensen kan kennismaken. Na het ontbijt zijn we direct vertrokken naar Atbashi, een dorpje iets verderop, om een ziekenhuis te bezoeken. �Persoonlijk vond ik het niet zo interessant omdat we gewoon een ziekenhuis bezochten zoals je een museum bezoekt. Wanneer je zelf niet aan de slag kan gaan heeft het voor mij niet veel nut.’ (Merve) �Ik vond het dan wel interessant en heb veel verschillen kunnen opmerken tussen de twee landen. Hopelijk kan ik meer van deze ervaringen opdoen.’ (Vincent)

Na de rondleiding zijn we terug gekeerd naar de school om een paar leerkrachten met hun vrouwen op te pikken en te vertrekken om te gaan picknicken. Dat het zo koud was vandaag vonden we zeer warm, maar we waren vastberaden om te gaan. Het was er super gezellig! Na het eten zijn we met z’n drietjes in de bergen getrokken en heel wat leuke momentjes gehad. Natuurlijk met heel wat bijhorende foto’s erbij.

Nu hebben we een uur vrij die we spenderen aan onze blog. Morgen vertrekken we naar Bishkek (hoofdstad van Kirgizi?) om de stad te verkennen en wat souvenirtjes aan te kopen. Het was absoluut een reis dat we nooit zullen vergeten! Maandag, 5u ’s morgens op het vliegtuig en dan, BELGIUM HERE WE COME!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.